Egy meghitt családi fotó a legszebb karácsonyi ajándék!

Egy meghitt családi fotó a legszebb karácsonyi ajándék!

Egy meghitt családi fotó a legszebb karácsonyi ajándék!

Ebédeljetek vagy vacsorázzatok nálunk és egy profi családi fotót csinálunk Rólatok ajándékba!

Évek óta szeretnél egy igazán jó képet a Családról, de eddig soha nem jött össze?

Engedd meg, hogy magunkra vállaljuk ezt a feladatot! Nincs más dolgod, mint

decemberre asztalt foglalni a Classic Grillben, és a családi ebédhez illetve vacsorához,

egy ehhez hasonló felejthetetlen fotót készítünk egy profi fotóssal rólad és a Családodról!


Szülőknek, nagyszülőknek nincs nagyobb öröm egy közös fotónál, amiben egész évben gyönyörködhet, és büszkén mutathatja minden barátjának és barátnőjének!

Ajándékozd meg szeretteidet egy közös Karácsonyi fotózás élményével!

Részletek: www.classicgrill.hu/csaladifotozas   Asztalfoglalás: +36-62-422-065

 

Az akció részletei:

A fotózásokat hétvégéken tartjuk, reggel 9-19 óráig egy előre egyeztetett időpontban.

A családi fotózás ideális esetben (hétvégén) összeköthető a közös fotózással, de ez opcionális. Egyéb esetekben időpontegyeztetés szükséges.
(Az időpontot az ebédet vagy a vacsorát követően a felszolgálókkal tudod egyeztetni.)

A fotózás családonként 15 percet vesz igénybe. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, aki decemberben legalább két fővel ebédel vagy vacsorázik a Classic Grillben, addig amíg a fotózási időpontok be nem teltek.
A fotózás teljes költségét a Classic Grill magára vállalja, így egy vacsoráért vagy egy közös ebédért cserébe mi mindent megszervezünk a fotóstól az ideális karácsonyi környezetben.


Mit kell tennem, hogy legyen egy gyönyörű családi fotónk?

1. Foglalj asztalt, és ebédeljetek vagy vacsorázzatok meg legalább ketten (ideális esetben a Családdal) a Classic Grillben!
2. Ha hétköznap ettetek nálunk, akkor fizetéskor a felszolgálóink fognak veletek időpontot egyeztetni, valamelyik decemberi hétvégére.
- 2017. december 2-3,
- 2017 december 9-10,
- 2017 december 16-17.

3. Az egyeztetett időpontban, a legjobb formában jelenj meg a kezdési időpont előtt 10 perccel a Classic Pincében. (Lejárat a Classic Grill udvaráról)

Fontos tudnivalók, feltételek

  • A nagy érdeklődésre tekintettel az időpontod 72 órával a fotózás előtt már nem módosítható. Ha nem jelensz meg, az időpontod sajnos elveszett.

  • Mivel szigorú időbeosztással tudunk csak profi képeket csinálni mindenkiről, így ha késel, azt a saját idődből veszed el. ezért érdemes, az adott időpont előtt 5-10 perccel hamarabb, szépen felöltözve, a hölgyeknek sminkelve, fotótásra készen megjelenni.

  • Mindenféle akadályoztatottság esetén, (betegség, késés, lemondás) kérlek jelezd ezt felénk minél hamarabb! 20/33-70-752

  • A képeket NEM KÖZVETLEN A FOTÓZÁS UTÁN, hanem utána néhány nappal, a feldolgozást követően fogjuk online elküldeni. (Amiből aztán mindenki nagyíthat saját képet, tetszőleges mennyiségben magának)
    A képekből a legjobb hármat fogjuk átküldeni, mert így egyeztünk meg a fotóssal.

  • A résztvevők szereplésükkel hozzájárulnak, hogy elkészült képekből a legjobban sikerültet meg fogjuk osszuk a Classic-Grill weboldalán, illetve a közösségi oldalán.

  • Kapacitásunk véges, a nagy érdeklődés miatt a helyek be fognak telni,
    így NE halogasd a fotózást, se a vacsorát az utolsó pillanatra.


Végül szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy ezt az egész akció egy kísérlet. Még soha nem csináltunk hasonlót, ezért adódhatnak olyan helyzetek, amelyekre nem tudunk előre felkészülni, ezért mindenkitől türelmet és együttérzést várunk a közös munka során. Ígérjük, mindent megteszünk azért, hogy kivételesen szép végeredmények születhessenek!

Ajándékozd meg szeretteidet egy közös Karácsonyi fotózás élményével!

Asztalfoglalás: +36-62-422-065

Várunk Szeretettel!

A Kopilovic Család